Doe mee

Deze functionaliteit is alleen voor de website van Leergeld NL

Laat kinderen meedoen! Leergeld ondersteunt kinderen uit gezinnen met geldzorgen. Denk hierbij aan ondersteuning door middel van een laptop of muziekles. We vinden het belangrijk dat elk kind echt kan meedoen. Jouw bijdrage zorgt ervoor dat elk kind kansrijk is en kennis, vaardigheden en eigenwaarde ontwikkelt.

Doe mee als vrijwilliger

Zet je in voor de mensen in jouw omgeving. Leergeld Hilversum Wijdemeren is altijd op zoek naar betrokken vrijwilligers. Op dit moment hebben wij vacatures voor intermediairs (voor de huisbezoeken) en bestuursleden (mede ter vervanging van de secretaris en de penningmeester, begin 2025).

De lijnen in onze compacte organisatie zijn kort en we zien en spreken elkaar regelmatig, niet in de laatste plaats tijdens onze traditionele kerst- en zomerborrels.


Doe mee als donateur


Periodieke gift
Door gedurende minimaal vijf jaar ieder jaar een vast bedrag te geven, kunnen we beter bouwen aan Stichting Leergeld. Het geeft ons de mogelijkheid om met meer zekerheid kinderen te helpen. Deze gift is zonder voorwaarden aftrekbaar van je inkomen tijdens de belastingaangifte.

Geef een periodieke gift:

  1. Download de overeenkomst via de link
  2. Vul hem in en mail naar penningmeester@leergeldhilversumwijdemeren.nl

Eenmalige gift
Je kan een eenmalige gift geven op twee manieren:

  1. Zelf een donatie overmaken op rekeningnummer NL05 RABO 0144 0204 24 ten name van Stichting Leergeld Hilversum Wijdemeren
  2. Via iDeal. Gebruik hiervoor onderstaand formulier (je transactie wordt afgehandeld door Mollie).

We hebben een ANBI status. Daardoor kan je jouw gift onder voorwaarden aftrekken van je inkomen tijdens de belastingaangifte.

Doe mee als Partner

Werk mee aan de toekomst van kinderen. Stichting Leergeld Hilversum Wijdemeren is altijd op zoek naar partners. Partners kunnen bedrijven, instellingen, clubs of particulieren zijn, die via een financiële bijdrage, producten en/of diensten hun steentje willen bijdragen.

Bel naar 06-81410155 om de mogelijkheden voor samenwerking te bespreken. Of mail naar contact@leergeldhilversumwijdemeren.nl.