Mogelijkheden

Deze functionaliteit is alleen voor de website van Leergeld NL

Je kunt hulp aanvragen voor activiteiten op het gebied van school, sport, cultuur en welzijn. Hieronder vind je de lijst met wat we nu aanbieden. Wil je iets aanvragen wat niet op de lijst staat? Overleg dan even met ons. We proberen zoveel mogelijk aan je wensen tegemoet te komen. Per jaar is een vast bedrag beschikbaar per kind. Je kan dus meer aanvragen doen, maar altijd binnen een budget. 

We betalen altijd rechtstreeks aan de school, club of vereniging. Wij kennen vergoedingen toe vanaf de datum van je aanvraag. We vergoeden dus geen kosten achteraf. Je kan dus het beste eerst je aanvraag indienen, voordat je jezelf inschrijft bij een club of vereniging.

Schoolkosten:

Let op! De vrijwillige ouderbijdrage is ook echt vrijwillig. De school is verplicht je kind aan alle activiteiten mee te laten doen. Ook als je niet betaald hebt. Dat geldt ook voor schoolreisjes en werkweken. De overheid legt in dit filmpje uit hoe het zit (opent in een nieuw venster). Omdat je de ouderbijdrage niet hoeft te betalen kun je die bij ons ook niet aanvragen. 

Filter hier wat je zoekt: