Wie zijn wij?

Deze functionaliteit is alleen voor de website van Leergeld NL

Als Stichting Leergeld Hilversum Wijdemeren richten wij ons op kinderen uit gezinnen met geldzorgen. Deze kinderen dreigen door de financiële situatie buiten de boot te vallen als het gaat om binnen- en buitenschoolse activiteiten. Wij zetten ons in voor deze kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar. Onze missie is dat elk kind kan meedoen. Want nu meedoen is later meetellen in de maatschappij!

Het kan hier gaan om een fiets, een computer voor school, muziekles of een lidmaatschap bij een sportvereniging. Wij bieden de kinderen een opstapje, waardoor ze toch deel kunnen nemen, kennis kunnen opdoen en vaardigheden kunnen ontwikkelen.

Structuur van de organisatie


Comité van aanbeveling

Dhr. G. (Gerhard) van den Top, burgemeester Hilversum
Mevr. C.R. (Crys) Larson, burgemeester Wijdemeren
Mevr. M. (Maartje) van Weegen, radio- en televisiepresentatrice

Bestuur

Dhr. F. (Frits) Vogel, voorzitter
Mevr. K. (Karin) Beun, secretaris
Dhr. R. (Richard) Kamsteeg, penningmeester
Dhr. A. (Adriaan) Mol, vakinhoudelijk
Dhr. R. (Raymond) Serré, public relations

Coördinator

Mevr. S. (Selma) Akcicek

Intermediairs

Leergeld Hilversum Wijdemeren heeft vijf intermediairs. Na een aanvraag gaat een van hen op huisbezoek om de aanvraag te bespreken. De namen van de intermediairs worden niet vermeld vanwege hun privacy. Zij stellen zich alleen voor met hun voornaam.

Overige medewerkers

Mevr. M. (Mariska) Brinkers (benefietprojecten)
Dhr. M. (Marinus) Vermeulen (benefietprojecten)

Vacature (fondsenwerving)


Landelijke organisatie

Wij zijn een vrijwilligersorganisatie. Voor de directe ondersteuning van kinderen zijn op dit moment meer dan 110 Leergeldstichtingen actief in 75% van de gemeenten in Nederland. Vanuit deze stichtingen werken vrijwilligers met grote lokale betrokkenheid. Samen zijn deze stichtingen verenigd in de Vereniging van stichtingen Leergeld in Nederland. In Den Bosch hebben we een landelijk bureau.